Aug 21, 2009

ahlan wasahlan ya ramadhan..


Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan..!
Ramadhan A'zim..
Ramadhan Karim..

selamat berpose pd smua yg mengenali diri ini dan pada pd yg sudi menterjah blog yg dh byk sawang ni..hehe..ia memerlukan kesabaran utk meng'update'kan blog ini ( atau lebih tepat lagi kemalasan..)..so, klu yg yg tk rajin tu xyah la buat blog..hehe..jgn dengar..dh start merapu dh ni..

bulan ramadhan adalah bulan yang kita counter balik iman kita supaya dapat dibentuk seperti mana yang sepatutnya..atau org kate top up iman kita ( aziz jual top up..:) )..sementelah bila syaitan dah dibelenggu dan dikisahkan telah diperintahkan oleh Allah untuk dicampak ke laut..klu dibuka hijab tu maybe boleh nmpk...wallahua'lam..sesungguhnya byk peristiwa sejarah yang telah berlaku dalam bulan mulia ini..antaranya turunnya al-quran..dalam bulan ini juga terdapatnya malam lailatulqadar..malam yang lebih baik dari seribu bulan..( ad ustaz suruh doa diberi kejayaan dunia akhirat dan dikurniakan isteri solehah..:) )..so, don't waste your time and work hard to grab this golden oppoturnity which include many advantages and present from ALLAH S.W.T..

nnti nk raye nnti nk tmbah posting edisi khas raye plak..nnti bleh dpt duit raye..doakan diri ini tak dihantui lagi dengan kemalasan..haha..suke dengar lagu 'Harapan ramadhan' dan 'Puasa dulu baru raye!'..peace..

2 komentar:

~najihahfaizahazaman~ said...

selamat berpuasa! n_n

Muhammad Taufiq Bin Zulkefli said...

slamat berpuasa juga..moga ramadhan kali ini dapat mentarbiah diri kita..sebelum terlambat..

Post a Comment

sila la comment..jangan malu jangan segan..because sharing is caring..and caring is for ALLAH..:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More