Oct 13, 2009

peristiwa Upin & Ipin..(first ever!)

assalamualaikum..dalam kesibukan exam dan ketika dihimpit dengan assignment yg berlambak..dapat juga ana selitkan ceritera tentang aktiviti Upin & Ipin pd 3 Oktober 2009 tu..mungkin tak banyak yang dapat diungkapkan, biarlah sorotan gambar yang mewakili kejadian ari tu..meriah dan best(especially for the kids..)..lps dari Pesta Konvo ni, bebanan ana dah byk berkurang meskipun masih ad beberapa taklifan yang diberikan yg perlu dipikul sebaik mungkin..time for the exam..bak kata pepatah..



bercinta dgn ilmu berkahwin dgn pepereksaan berbulan madu dgn keputusan


doakan..:)


time crew2 pesta konvo sedang bergambar depan banner utama..peace!
-dari kiri-hafiz, aimi, adi dan ana sendiri..



kemunculan maskot Upin & Ipin menghangatkan suasana..waaa..



pengunjung yang terperanjat bila tiba2 maskot dah ad kt belakang mereka..



sesi quiz bersama Upin & Ipin di pentas utama..sape jwb dpt hadiah spesel tu..



maskot Upin & Ipin..



saudara Zarin dan saudara Afiq yg sporting..setia dgn kamera diorg mengiringi maskot..jgn jealous, ana dpt baju yg mcm diorg pakai sebagai tanda ingatan..huhu


kesudahannya, acara Upin & Ipin ni sedikit sebanyak menarik crowd utk dtg ke pesta konvo ni..segala kekurangan dari diri ana dan unit gerak kerja kami, ana pohon seribu kemaafan..terima kasih pada smua yg bg sumbangan..kepada ajk aktiviti Upin & Ipin,acara kanak2, biro teknikal dan logistik, biro keselamatan yg bg kerjasama..thankz for all..:)

~~sori kt abg Daniel dan PIC gerai Badar sebab tk sempat nk bawa maskot singgah kt sana..tkpe, kan ari esok tu ana dah pakai baju Upin & Ipin tu berjalan2 dan singgah di gerai Badar..kire ok la tu..haha~~

4 komentar:

~najihahfaizahazaman~ said...

wah bestnye berpeluang dapat jd crew upin ipin yer
terima kasih atas pkongsian cerita ini. =)

mediahorizon said...

Manalah gambar2 dari camera kitaorg ni... tak upload2 lagi

afiq said...

wah...lambat plak...gambar dlm kemera ade mengalamai kerosakan sket..n dlm blog http"//afiqludin.blogspot.com pun tak sempat update lagi....anyway taufiq..bukan faiq la..AFIQ...hehehe..

tq to utem..!!!

taufiq said...

alamak silap..beres bos..nk g betulkan skrg jugak...hehe..

thankz ye pd smua tenaga kerja Upin & Ipin ari tu..abg Zarin, abg Afiq, kak Nurul, kak Shima dan abg maskot yang identitinya terpaksa dirahsiakan..hehe..:)

UTeM salute!!

Post a Comment

sila la comment..jangan malu jangan segan..because sharing is caring..and caring is for ALLAH..:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More